Den Forbudte By.              December 2005.                Den Forbudte By + Tian’anmen Gate / Square.

 

Retur til indholdsfortegnelse.

 

Billeder fra turen.

 

Billederne stammer fra en dagstur til Den Forbudte By samt Tian’anmen Gate / Square ( Den Himmelske Freds Plads ), medio december 2005.

 

Billederne dækker en syd -> nordgående tur gennem Den Forbudte By. Oversigt over DFB fra Jingshan Park, Beijing’s geografiske højeste punkt, umiddelbart nord for DFB. Gennem Sanyanjing hutong og shopping gaden Wangfujing Dajie øst for DFB, til Tian’anmen Gate umiddelbart syd for DFB, med udsigt over Tian’anmen Square / Den Himmelske Freds Plads.

 

I forbindelse med et 2 ugers arbejdsophold i Beijing, gav weekenden mulighed for at opleve Den Forbudte By, det gamle kejserpalads med de 9000 værelser, placeret i centrum af Beijing. Bortset fra en ”bestigning” af Beijings højeste geografiske punkt, ca. 80 moh, har billederne ikke meget med fjeldvandring at gøre, men der skal jo være en undtagelse til enhver regel.

 

( Yderligere tekst findes som vanligt i form af ”hint” tekst til de enkelte billeder)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Nedenstående billeder fra den nordøstlige del af Beijing, hvor hotel samt arbejdssted er placeret, er ”skjult”, idet det absolut intet har at gøre med fjeldvandring. Der er for øvrigt også et par billeder fra Beijing Zoo.

Gadebilleder fra den nordøstlige del af Beijing.